Home / archiefcentraal / dansgroep ralda treedt op voor verzorgingshuizen

dansgroep ralda treedt op voor verzorgingshuizen

Dansgroep Ralda uit Raalte heeft speciaal voor verzorging- en verpleeghuizen een actie om optredens beter betaalbaar te maken. Ralda heeft vervolgens een breed aanbod van internationale tot Nederlandse dansen en van dansen van de kindergroep tot dansen van de volwassenengroep. Ook beschikt de groep over een orkest die de dansers zo nu en dan komt versterken.

Ralda verzorgde vorige week nog een optreden bij Het Weytendaal in Wijhe. De reacties waren hier erg enthousiast. Vooral aangezien de mensen geen energieke dansgroep met internationale dansen verwachtten. Eerder dit jaar dansten de dansers van Ralda al bij Brugstede in Lemelerveld en het Care Hotel in Heino. Ook staat er nog een optreden in Heeten op de Stevenskamp op het programma. Kijk op www.ralda.nl voor meer informatie over de dansgroep en de actie voor verzorging- en verpleeghuizen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.