centrum raalte voortaan oud papiervrij

Het centrum van Raalte ziet er voortaan schoon en opgeruimd. Tenminste, als het aan de winkeliers ligt. Zij hebben namelijk samen met Van Ganzewinkel en de gemeente Raalte besloten het oud-papier voortaan niet meer voor de winkel te zetten, maar in speciale papiercontainers te dumpen. Voorheen werd het papier door Van Ganzewinkel opgehaald op de markt of voor de winkelpanden.

De winkeliers kunnen vanaf donderdag18 juli hun papier kwijt in één van de drie containers op de Domineeskamp en de Herenhof en in het steegje achter Ter Haar. In de containers mogen ook de daarvoor bestemde foliezakken gegooid worden. Alleen ROV-leden mogen hier hun papier in gooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.