bus van raalte naar zwarte cross

Er vertrekt een touringcar vanuit Raalte naar de Zwarte Cross op zondag 28 juli. Net als voorgaande jaren rijdt er een bus tussen Raalte en Lichtenvoorde. De bus vertrekt om 9.00 uur vanaf café Murphy’s en gaat om 20.00 uur weer terug. Kosten voor de reis en de entree bedragen 39 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij café Murphy’s en via zwartecross@outlook.com

De Zwarte Cross begint op donderdag 25 juli en duurt tot zondag 28 juli. Net als voorgaande jaren belooft het weer een geweldig spektakel te worden. Muziek, stunts, theater, feest, gemoedelijkheid en op zaterdag en zondag topsport en ‘carnaval on wheels’. Meer informatie over de Zwarte Cross vind je op staging2.zwartecross.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.