burgernet drietal dieven gezocht update

De politie is een Burgernetactie gestart in het centrum van Raalte om een drietal dieven te vinden. Een vrouw is al beroofd van haar ketting. Twee buitenlandse vrouwen van ongeveer 40 jaar en een man van ongeveer 35 jaar hingen een ketting om en namen vervolgens de ketting van het slachtoffer af.

Het drietal verplaatst zich in een blauwe Citroën met Duits kenteken. Ze zijn voor het laatst gezien in de buurt van de Molenhof. Eén van de personen heeft een gouden tand. De vrouwen hebben zwart haar in een staartje, de man draagt een wit shirt. Ze worden omschreven als zigeunertypes.

Update

De Burgernetactie is afgelopen. De personen zijn niet aangetroffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.