Home / archiefcentraal / burgernet drietal dieven gezocht update

burgernet drietal dieven gezocht update

De politie is een Burgernetactie gestart in het centrum van Raalte om een drietal dieven te vinden. Een vrouw is al beroofd van haar ketting. Twee buitenlandse vrouwen van ongeveer 40 jaar en een man van ongeveer 35 jaar hingen een ketting om en namen vervolgens de ketting van het slachtoffer af.

Het drietal verplaatst zich in een blauwe Citroën met Duits kenteken. Ze zijn voor het laatst gezien in de buurt van de Molenhof. Eén van de personen heeft een gouden tand. De vrouwen hebben zwart haar in een staartje, de man draagt een wit shirt. Ze worden omschreven als zigeunertypes.

Update

De Burgernetactie is afgelopen. De personen zijn niet aangetroffen.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.