bultje foundation op shirts marienberg

Komend seizoen prijkt op de shirts van het roodzwarte 1e elftal de Stichting Bultje Foundation, het nieuwe goede doel, waarmee V.V. Mariënberg ondermeer haar maatschappelijke betrokkenheid wil tonen. De sponsorgroep, die belangenloos de ruimte op het shirt beschikbaar stelt, koos unaniem voor het lokale initiatief die het welzijn van kinderen wil bevorderen. Bultje Foundation kreeg de voorkeur boven twaalf andere goede doelen, die middels een oproep in de lokale pers zich aanmelden bij derdeklasser Mariënberg.

Vanaf 2009 steunde vrijetijdspark de Beerze Bulten ieder jaar een ander goed doel waarmee elk vakantieseizoen tussen de 25.000 en 45.000 euro werd opgehaald. Bultje, het vrolijke konijn, besloot echter begin dit jaar het anders te doen en richtte zijn eigen stichting (Foundation) op waarmee hij kinderen kind wil laten zijn.

Met de hulp en steun van ‘Vrienden van Bultje’, donaties, opbrengsten uit de musicals en diverse acties wil de Bultje Foundation zoveel mogelijk kinderen en goede doelen helpen. Want hulp van Bultje kan voor iets kleins of heel groot zijn. Kinderen die om wat voor reden dan ook niet 100% kind kunnen zijn. Vanwege een beperking of doordat pappa, mamma, opa of oma erg ziek is. Voetbalvereniging Mariënberg, met haar thuishaven op sportpark Het Westerpark, is trots dat het komende drie seizoenen met de Bultje Foundation op haar borst mag lopen. Zo laat de club uit de dorpen Mariënberg/Beerzerveld/Beerze wederom zien dat voetbal meer (goede) doelen dient dan alleen die twee op de groene grasmat.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.