brandweer moet vergeten tak uit boom halen

Het Luttenberger brandweerkorps moest dinsdag aan het einde van middag een loshangende tak uit een boom aan de Linderteseweg tussen Raalte en Mariënheem verwijderen. De tak is vermoedelijk tijdens het korstondige noodweer van vorige week los geraakt, maar over het hoofd gezien door gemeentewerkers die met een hoogwerker alle bomen in de omgeving geïnspecteerd hebben.

Het kostte de brandweerlieden nog wel enige moeite om de tak uit de boom te halen: Hij zat nog flink vast op een aardige hoogte boven de grond. Uiteindelijk werd besloten om een touw om te tak heen te gooien en vervolgens met de brandweer wagen de tak los te trekken.

Tegen de kracht van de wagen was de tak niet opgewassen. Binnen een mum van een tijd viel hij uit de boom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.