Home / archiefcentraal / brandweer moet vergeten tak uit boom halen

brandweer moet vergeten tak uit boom halen

Het Luttenberger brandweerkorps moest dinsdag aan het einde van middag een loshangende tak uit een boom aan de Linderteseweg tussen Raalte en Mariënheem verwijderen. De tak is vermoedelijk tijdens het korstondige noodweer van vorige week los geraakt, maar over het hoofd gezien door gemeentewerkers die met een hoogwerker alle bomen in de omgeving geïnspecteerd hebben.

Het kostte de brandweerlieden nog wel enige moeite om de tak uit de boom te halen: Hij zat nog flink vast op een aardige hoogte boven de grond. Uiteindelijk werd besloten om een touw om te tak heen te gooien en vervolgens met de brandweer wagen de tak los te trekken.

Tegen de kracht van de wagen was de tak niet opgewassen. Binnen een mum van een tijd viel hij uit de boom.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.