bouwvakfeest nieuw heeten een feestje

Carnavalsvereniging De Hekk’n-Sluuters uit Nieuw Heeten houdt van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus een nieuwe editie van het jaarlijkse Bouwvakfeest. Het feest begon ooit als een feestavond ter ere van het laatste bouwvakweekend. Inmiddels is het feest uitgegroeid tot een groot dorpsfeest met een goed gevuld programma.

The Piano House

Het Bouwvakfeest is een echt dorpsfeest, maar kijkt ook over de eigen grenzen. Met het optreden van de topband The Piano House op zaterdag en de autorodeocross op zondag toont het feest ambitie. De autorodeocross bracht ook vorig jaar meer dan duizend bezoekers op de been.

Bij de autorodeocross moeten de deelnemers zo snel mogelijk een aantal rondjes volbrengen. Ze mogen elkaar daarbij van de baan duwen. Na de finale mag alles wat nog kan rijden, meedoen aan een grote autorodeo.

Tirol

Prins Sander zal het bouwvakfeest openen op de vrijdagavond met een spectaculaire stunt. Om 20.00 uur begint de Nieuw Heetense Avond, in Tiroler-sferen. Dj Roy van Brink zorgt vanaf 22.30 uur voor feestelijke muziek.

Zaterdag gaat het programma vanaf 8.00 uur verder met de jaarlijkse rommelmarkt. Andere nieuwe activiteiten die dag zijn onder andere de beachvoetbal- en volleybalspektakel en wie wordt de Huisman en Huisvrouw van het jaar. Deze strijd wordt ’s middags aangegaan onder extreme omstandigheden.

Veiling

Vanaf 12.30 uur is er het vogelschieten. Wie wordt er de Hekk’n Schutterskoning van Nieuw Heeten? Om 17.00 uur start de jaarlijkse ludieke veiling, met dit jaar ook weer opvallende en verrassende kavels. Verder zijn er voor de kinderen overdag allerlei leuke dingen te doen, zoals de airbrush, glitter tattoos en ballonfiguren. Om 21.00 uur begint de grote feestavond The Piano House.

Zondagochtend om 10.00 uur zal de plaatselijke toneelvereniging Spots een voorstelling geven. Dat zal wel weer een heel spektakel worden. De voorstelling is voor jong en oud. De autorodeocross, het hoogtepunt van de zondagmiddag, begint om 13.00 uur. De troubadour Frank Blueka zal die zondagmiddag het feestgedruis een zetje in de rug geven. Ook is er die middag nog een ballonnenwedstrijd voor de kinderen.

Kinderen

Het gehele weekend is er van alles te doen voor de allerkleinsten, zoals de blokkenbak, zandbak, boomstam rijden, spring- en luchtkussens. De ouders kunnen rustig op het buitenterras hun kroost in de gaten houden. Het Bouwvakfeest wordt afgesloten met een feestavond met medewerking van dj Jan Smit en om 22.30 uur start een grote vuurwerkshow.

Meer informatie over het Bouwvakfeest vind je op staging2.hekknsluuters.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.