Home / archiefcentraal / bijzondere boot passeert olst en wijhe

bijzondere boot passeert olst en wijhe

Een niet alledaagse boot passeerde zondag Olst en Wijhe. Paul Draaijer zag de boot op de foto aan komen varen over de IJssel en wist niet hoe snel hij zijn fototoestel moest pakken. Een boot van ronde houten balken met daar onder blauwe tonnen als drijvers en een zonnepaneel.

‘Een man met zijn zoon en dochter maakte een korte stop in de jachthaven bij de Loswal.Na een korte pauze gingen ze weer de IJssel op richting Zwolle’, vertelt Pauk. ‘De mensen op de boten en op de kant keken wel een beetje verbaasd. Dit zagen ze waarschijnlijk niet zo vaak voor bijkomen.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.