big band carmel college in het lommerrijk

De Big Band van het Carmel College Salland trad zondag 7 juli op in het amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. Met overtuiging en groot enthousiasme werd er gemusiceerd door de leerlingen onder leiding van Hans Doeleman.

Een groep van 35 muzikanten: blazers, gitaristen, slagwerkers en vocalisten, zetten hun beste beentje voor. De muzikanten leverden uitstekend werk af met onder andere nummers van Anouk, Michael Jackson en een medley van de Blues Brothers. Ruim honderd bezoekers genoten onder het verkoelende loof volop van dit wervelende programma. Aan de kreet: ‘We want more!’ werd gehoor gegeven, waarna nog een spetterende toegift volgde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.