bekende namen naar welle village at the park

Sidney Samson, Benny Rodrigues, Don Diablo, Vato Gonzalez & Tjen, Apster, Strijder Systeem (Sjaak), Victim Of House, De Sluwe Vos en Chanson & ArvII G. Die artiesten komen op 14 september naar Welle Village at the Park in Deventer. Eerder werden al The Opposites (live) en Wildstylez aangekondigd. Het festival presenteert een waar circus aan artiesten op ‘twee stages’ met maar liefst 21 artiesten.

Met de komst van een 2e stage biedt het festival naast de grote namen ook plek voor aanstormend talent, met namen als: Claudio Hoffman, Onderkoffer, De Pioniers (Live), Vieze Vedi, Condance, De Sluwe Vos, Wantigga en Grabbelton. In samenwerking met het Burgerweeshuis wordt er doormiddel van een DJ Battle bepaald welke talentvolle DJ het festival mag openen met een DJ set.

Met deze artiesten mix van muzikale genres profileert Welle Village At The Park zich als een eclectisch festival, met veel cross-overs op aansprekende twee stages. Ook worden vanaf deze editie live acts toegevoegd aan de line up, zoals The Opposites. Het thema dit jaar is Eclectic Carnival. Het thema zal duidelijk zichtbaar terugkomen in de aankleding op het terrein en op de vernieuwde website.

Welle Village vindt weer plaats in het mooie en sfeervolle Rijsterborgherpark in de binnenstad van Deventer. Het park bevindt zich recht tegenover het trein- en busstation. Tickets kosten slechts 15 euro en zijn verkrijgbaar via de vernieuwde website (staging2.wellevillage.com), Sparkystore Zwolle, Chasin’ Zuthpen, Chasin’ Deventer en Café Budde Nijverdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.