beauty style sharon leukste van raalte

Beauty style Sharon heeft de gemeentelijke voorronde in de wedstrijd voor de leukste kapsalon van Nederland gewonnen. De stemronde was tot 17 juli en op elke kapsalon in de gemeente kon gestemd worden. De gemeentewinnaars gaan door naar de provincieronde die plaats vindt van 21 augustus tot en met 29 september 2013. De winnende kapsalons van iedere provincie strijden in de finaleronde om de felbegeerde landelijke titel. Dat gebeurt van 1 tot en met 13 oktober 2013.

“Daar gaan we natuurlijk voor en daar gaan we ons voor inzetten”, zegt eigenaresse Sharon WIchers schreur. “Natuurlijk zijn we al heel blij met deze verkiezing, want het bewijst dat onze klanten de salon waarderen. Maar we gaan uiteraard de strijd wel aan om de leukste salon van Nederland te worden.”

Sharon: “We willen iedereen die gestemd hebben heel erg bedanken en vragen ze om straks opnieuw op ons te stemmen voor de provinciale ronden. Op onze Facebookpagina houden we de klanten wekelijks op de hoogte. Ook zetten we er leuke foto’s, acties en nieuwe producten op. Dus like onze site facebook/beautystylesharon.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.