auto op de kop na botsing met tractor

De bestuurder van de trekker had zich vlak voor de aanrijding laten inhalen door een personen auto, waarna de man besloot een fietser in te halen. Op datzelfde moment haalde de bestuurder van de rode Daihatsu de trekker in, waardoor de personenauto achter tegen de aanhanger van de trekker botste.

Wonder boven wonder kwam het oudere echtpaar uit de rode auto er zonder verwondingen vanaf. Ook de trekker bestuurder liep geen verwondingen op. Na een controle in de ambulance werd het echtpaar thuisgebracht door een passant.

Waarschijnlijk is het bordje dat aangeeft dat er onder de auto een brandkraan ligt de redding geweest dat de auto niet door rolde de sloot in.

De Brandweer Lemelerveld heeft de auto met behulp van een lier weer op de wielen gezet, waarna berger Autax uit Ommen de auto af kon slepen. De brandweer van Ommen kon onverrichte zaken retour kazerne.

Onze collega Rik Verbeek van staging2.rvfotografie.com was ter plaatse. Meer foto’s vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.