atb team rijdt nk mountainbiken

ATB-team Lemelerveld heeft dit weekend redelijk goede zaken gedaan tijdens de Nederlandse kampioenschappen mountainbike in Groesbeek.

Zaterdag eindigde nieuweling Dennis van de Kruisweg net naast het podium op een vijfde plaats. Dit was het resultaat van een hevige strijd waar Dennis grote delen voorop reed. Toch moest hij naar het einde toe een paar plekken toegeven. Rick Oosterlaar reed in de amateurklasse een hele tijd in de kopgroep, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een vijftiende plek.

Junioren Raymond van de Kruisweg en Mats Lammertink eindigden op een zevende en 22ste plaats op de hete zondagochtend. Mats had moeite met de zomerse omstandigheden en kon zich niet melden in de strijd om de ereplaatsen. Raymond kon dat wel. Hij startte goed en nam plaats in de kopgroep. Hij zakte in het slot van de wedstrijd iets terug, maar pakte toch een verdienstelijke zevende plek.

Op het warmste moment op zondag kwam Lyan Rensen in actie. Lyan wist zich aanvankelijk keurig te handhaven tussen de tien beste vrouwen van het land. Achter Nederlands kampioene Anne Terpstra finishte ze uiteindelijk net buiten de top tien op de twaalfde plek.

Jordy Luisman kwam bij de heren elite als laatste teamlid in actie. Een val en een lekke voorband in de tweede ronde verkleinden al snel de kans op een goede eindklassering. Terwijl er voorin een spannende strijd werd gestreden om de titel, kwam Jordy toch weer in zijn ritme en wist nog weer wat naar voren op te schuiven. Luisman sloot zijn mountainbikeseizoen af met een 22e plek.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.