afscheid kraamverzorgende gerda hekking

Kraamverzorgende Gerda Hekking-Velner uit Marienheem heeft op dinsdag 2 juli na 36 jaar afscheid genomen bij Naviva Kraamzorg. Gerda gaat met prepensioen en dat konden de collega’s van team Nijverdal niet onopgemerkt voorbij laten. Deze keer werd er een ooievaar voor haar in de tuin gezet. (Bij de geboorte van haar eigen kinderen bestond deze traditie kennelijk nog niet.)

Achthonderd

Gerda heeft meer dan achthonderd kraamgezinnen verzorgd en veel moeders in de omgeving kennen haar nog als zuster Gerda. Sommige baby’s van de beginperiode hebben nu inmiddels zelf kinderen gekregen.

Gerda heeft veel veranderingen in de zorg meegemaakt, maar wat altijd hetzelfde gebleven is: de professionele zorg voor moeder en kind. Ze heeft haar vak met hart en ziel uitgeoefend en daar veel plezier en waardering uitgehaald. Hoewel Gerda met een dubbel gevoel afscheid neemt van haar mooie vak, is het nu mooi geweest.

[b]Toekomst

Naviva Kraamzorg heeft op een feestelijke manier afscheid van Gerda haar genomen en haar dank uitgesproken voor de goede zorgen die al die gezinnen van haar hebben ontvangen. Team Nijverdal haar het allerbeste voor de toekomst en hopen dat ze in goede gezondheid geniet van de verdiende vrije tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.