ad huetink naar zomersamenzang

Tijdens de Zomersamenzangavond op Zaterdagavond 27 juli zal Ad Huetink om vanaf 20.00 uur op zijn orgel gaan spelen. De avond vindt plaats in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld.

Huetink groeide in Beekbergen op met orgelmuziek. Na les te hebben gehad van de plaatselijke schoolmeester Alberts, kreeg hij les van Corn Weyers de organist van de Grote-Loolaankerk in Apeldoorn.

Deze organist heeft hem enorm veel leren genieten van orgelmuziek en zang. Wederzijdse persoonlijke gebeurtenissen hebben geleid tot vriendschap, vandaar dat de muziekhal naar hem is vernoemd.

Er zullen onder andere de volgende werken worden gespeeld met aansluitend samenzang:

Intro Ps. 108, Air van J.S. Bach met aansluitend zingen ‘God is getrouw…’, Fantasie over ‘Gouden harpen ruisen’ van J. Mulder, Orgelsolo: Adagio van T. Albinoni, Fantasie over Ps. 43 van W.H. Zwart, Evensong van E. Martin, Heugelijke tijding van F. Asma, Uit de Sound of Music: Edelweiss–do-re-mi van Rodgers & Hammerstein, Hear my Prayer van F. Mendelssohn Bartholdy, Voorspel en Koraal Ps. 68 van

J. Zwart, etc. De opbrengst van deze avond komt ten goede van de projecten die we steunen. Deze zangavond valt buiten de bekende concertserie Royal Music All In. De entreeprijs bedraagt 9 euro, kinderen tot 13 jaar zijn gratis.

Je kunt reserveren via 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.