acteur probeerde droste te stoppen

Dat meldt de Telegraaf. Volgens Telegraafverslaggever Bart Olmer haalde de acteur Droste in huis, gaf hij hem geld en probeerde hij een baan voor hem te vinden in de hoop dat hij, zoals de acteur hem omschrijft, ‘wat minder verward zou raken’.

Olmen zegt tegenover Telegraaf TV Nieuws dat Victor een verwarde jongen is die verstrikt was in zijn zoektocht naar allerlei vragen. “Victor is in die zin symbolisch voor een groep jongeren die zo druk aan het zoeken is naar allerlei levensvragen, dat ze daar extreem in gaan. Victor, zo zeggen de mensen die wij gesproken hebben, ging in alles extreem. Ging hij fitnessen, dan moest hij bodybuilden met het gebruik van anabolen steroïden, Dus hij deed alles extreem.”

Bekijk het item van De Telegraaf hier vanaf 1:36 minuut. Droste vertrok in maart dit jaar naar Syrië. Hij noemt zich nu Zakariya Al-Hollandi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.