acht werknemers loohuis heeten gehuldigd

Acht werknemers van Loohuis Installatietechnieken uit Heeten zijn afgelopen zaterdag zijn gehuldigd vanwege een mijlpaal van hun dienstverband. Hans Profijt is al meer dan 40 jaar bij Loohuis werkzaam, Dinie Grolleman en Joke van Groeningen vierden hun 25-jarig jubileum.

Jos Harmsen, Remco van der Kolk, Colin Koggel en Erwin Konijnenberg hebben reeds 12,5 jaar bij het bedrijf mogen werken. De feestavond met collega`s werd goed bezocht en alle jubilarissen en hun partners werden in het zonnetje gezet.

Directeur Laurens Loohuis sprak lovende woorden tot de jubilarissen en prees hun inzet en betrokkenheid, mede door de inzet van deze jubilarissen is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf.

Ook Laurens Loohuis zelf, werd door het personeel gehuldigd. Voor hem kwam dat als een aangename verrassing, ook hij is inmiddels meer dan 25 jaar bij het bedrijf betrokken.

Na het officiële gedeelte voerde het personeel nog een paar leuke acts op over het wel en wee van de jubilarissen en werd het een zeer gezellige en geslaagde avond.

Er werken momenteel 50 medewerkers bij Loohuis Installatietechnieken Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.