aarnink neemt wiggers raalte over

In verband met het faillissement van WindowWorks Wiggers te Raalte heeft Kunststof Ramenfabriek Aarnink besloten Wiggers per direct over te nemen. De vestiging in Raalte blijft open, personeel kan aan het werk blijven.

We kregen er het volgendfe persbericht over: “Aarnink die al vele jaren bekend staat als een betrouwbare en transparante onderneming, gevestigd aan de Paderbornstraat 1 te Deventer, neemt per direct Wiggers Raalte over.

De showroom aan de Kaagstraat 31 te Raalte zal blijven bestaan met 5 medewerkers. Daarnaast zal Aarnink het team in Raalte gaan versterken. De lopende orders van Wiggers zullen worden overgenomen door Aarnink. Voor u als klant veranderd er weinig, het aanspreekpunt in Deventer en Raalte zal hetzelfde blijven.

Al 25 jaar heeft Aarnink ervaring in het produceren, monteren en leveren van kunststof kozijnen en ramen met HR++ isolatieglas. Daarnaast behoren deuren, dakkapellen, schuifpuien, gevelbekleding en zonwering tot het uitgebreide assortiment van Aarnink. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot één van de modernste hightech kunststof kozijnen verwerkers van Europa. Het personeel, wat nu bestaat uit 80 enthousiaste medewerkers, laten klanten graag kennis maken met het zeer moderne machinepark op de werkvloer alsmede alle kleurrijke en degelijke eindproducten in de showrooms van Aarnink in Deventer en Raalte.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@aarnink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.