Home / archiefcentraal / 7 dorpen jeugdviswedstrijd in raalte

7 dorpen jeugdviswedstrijd in raalte

Op de Drostenkampvijvers is zondag 30 juni voor de zevende keer de 7 dorpen jeugdviswedstrijd gehouden. Kinderen uit zeven verschillende dorpen (Raalte, Heeten, Bathmen, Diepenveen, Broekland, Olst en Wijhe) in de leeftijd vanaf nul tot en met zeventien jaar namen het in drie verschillende leeftijdscategorieën tegen elkaar op: van nul tot en met negen, tien tot en met dertien, veertien tot en met zeventien.

De aanvang van deze wedstrijd begon om 9.30 uur en duurde tot 11.30 uur. De wedstrijd werd georganiseerd door vrijwilligers van de diverse hengelsportverenigingen, ondersteunt door verschillende sponsoren, waaronder Jan van Ginkel Hengelsport Diepenveen en Rabobank Deventer.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.