7 dorpen jeugdviswedstrijd in raalte

Op de Drostenkampvijvers is zondag 30 juni voor de zevende keer de 7 dorpen jeugdviswedstrijd gehouden. Kinderen uit zeven verschillende dorpen (Raalte, Heeten, Bathmen, Diepenveen, Broekland, Olst en Wijhe) in de leeftijd vanaf nul tot en met zeventien jaar namen het in drie verschillende leeftijdscategorieën tegen elkaar op: van nul tot en met negen, tien tot en met dertien, veertien tot en met zeventien.

De aanvang van deze wedstrijd begon om 9.30 uur en duurde tot 11.30 uur. De wedstrijd werd georganiseerd door vrijwilligers van de diverse hengelsportverenigingen, ondersteunt door verschillende sponsoren, waaronder Jan van Ginkel Hengelsport Diepenveen en Rabobank Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.