zwols duo neemt carnavalswinkel online over

Carnavalswinkel-Online uit Raalte is overgenomen door Meine Boonstra en Ben van Loo. Het Zwolse duo zet de winkel van de vorige maand overleden Vera Aa voort. Per 1 juli is het bedrijf in handen van Boonstra en Van Loo.

In Zwolle bezit het tweetal de winkels Meinesz & Bennesz en Altijd Feest, allebei aan de Assendorperstraat. De feestkleding en feestartikelen uit het assortiment van Carnavalswinkel Online sluiten mooi aan bij het assortiment van Altijd Feest.

“We werden door de groothandel benaderd. Of we het zagen zitten om de winkel over te nemen,” vertelt Meine Boonstra. “We kenden Carnavalswinkel-Online al een tijdje en hoefden daarom ook niet lang te aarzelen. Carnavalswinkel-Online en Altijd Feest versterken elkaar enorm. De filosofie achter Carnavalswinkel-Online sluit perfect aan op de onze.”

De fysieke vestiging van Carnavalswinkel-Online verdwijnt wel uit Raalte, die wordt ondergebracht in Zwolle. “Maar tijdens de carnavalsperiode laten we Raalte niet los. Sowieso, heel Salland kan op ons rekenen,” verzekert Boonstra. “In de carnavalsperiode blijven we een centrale plek innemen.”

De site staging2.carnavalswinkel-online.nl blijft na de overname bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.