Home / archiefcentraal / zonovergroten heino aan zee groet ladies

zonovergroten heino aan zee groet ladies

De actie viel ook in de smaak bij de fietssters, die lachend, zwaaiend en soms zelfs joelend door het centrum van het dorp heenreden. Genoeg te bekijken voor het publiek langs de weg ook, trouwens. De fietssters hadden zich soms flink uitgedost voor de ze op hun tweewieler stapten.

Verkleed als vrouwelijk agent, met wapen en al, of met een knalroze pruik op fietste de stoet voorbij. Ook het publiek nam soms de moeite om flink uit te pakken. Met spandoeken, in hawaiïbloesje of zelfs in een heel (warm) dierenpak. Het bijna zomerse weer maakte het feestje compleet.

Straks meer foto’s en verslagen uit de buurtdorpen. En natuurlijk uit de start- en finishplaats Raalte.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.