zonovergroten heino aan zee groet ladies

De actie viel ook in de smaak bij de fietssters, die lachend, zwaaiend en soms zelfs joelend door het centrum van het dorp heenreden. Genoeg te bekijken voor het publiek langs de weg ook, trouwens. De fietssters hadden zich soms flink uitgedost voor de ze op hun tweewieler stapten.

Verkleed als vrouwelijk agent, met wapen en al, of met een knalroze pruik op fietste de stoet voorbij. Ook het publiek nam soms de moeite om flink uit te pakken. Met spandoeken, in hawaiïbloesje of zelfs in een heel (warm) dierenpak. Het bijna zomerse weer maakte het feestje compleet.

Straks meer foto’s en verslagen uit de buurtdorpen. En natuurlijk uit de start- en finishplaats Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.