zomeravondexcursie lto noord ommen geslaagd

Op woensdag 12 juni waren de leden uitgenodigd om het bedrijf te bezichtigen en kennis te nemen van de activiteiten al daar. Stoevelaar Machinery is de importeur van RMH voermengwagens, Europe Recycling is importeur en fabrikant van recycling machines, Europe Forestry is importeur en fabrikant van bosbouw machines. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd zijn machines vermarkt. Totaal waren er een kleine 50 leden voor de rondleiding met daaraan gekoppeld een demonstratie van een zware versnipperaar met een capaciteit van 120m3 per uur welke stammen tot 60cm kan verwerken tos 30mm snippers. Afsluitend was er een BBQ. Kortom het was een zeer interessante en geslaagde avond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.