Home / archiefcentraal / zomeravondexcursie lto noord ommen geslaagd

zomeravondexcursie lto noord ommen geslaagd

Op woensdag 12 juni waren de leden uitgenodigd om het bedrijf te bezichtigen en kennis te nemen van de activiteiten al daar. Stoevelaar Machinery is de importeur van RMH voermengwagens, Europe Recycling is importeur en fabrikant van recycling machines, Europe Forestry is importeur en fabrikant van bosbouw machines. Het bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd zijn machines vermarkt. Totaal waren er een kleine 50 leden voor de rondleiding met daaraan gekoppeld een demonstratie van een zware versnipperaar met een capaciteit van 120m3 per uur welke stammen tot 60cm kan verwerken tos 30mm snippers. Afsluitend was er een BBQ. Kortom het was een zeer interessante en geslaagde avond.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.