zilveren knvb speld voor herman sibelt

Op de kampioensreceptie van Lemelerveld 1 is Herman Sibelt verrast met ‘de Zilveren KNVB-speld’. Hij kreeg de onderscheiding omdat hij afscheid neemt als technisch coördinator bij de jeugd van Lemelerveld. De speld heeft hij te danken aan zijn werkzaamheden voor het voetbal in het algemeen en voor voetbalvereniging Lemelerveld in het bijzonder.

Al op 17 jarige leeftijd is hij begonnen met de trainerscursus. Daarnaast speelde hij ruim tien jaar in het eerste elftal en trainde en begeleidde hij diverse jeugdteams. Het Lemelerveldse jeugdvoetbal bloeide op en later werd hij, met door hem zelf opgeleide jeugdspelers, kampioen als trainer van het eerste elftal. Naast jeugdtrainer is Herman als trainer werkzaam geweest bij SDOL 1, Mariënheen 1, Rohda 2 en twee periodes bij Lemelerveld 1.

Naast trainen schreef hij voor het clubblad Spits en hielp hij als timmerman mee aan de bouw van de sporthal en het clubhuis en heel veel andere bouw gerelateerde werkzaamheden op het sportpark van Lemelerveld. In 2004 was hij mede oprichter van de technische commissie en nam daarin zelf het initiatief om als technisch jeugdcoördinator aan de slag te gaan.

Aan het eind van het huidige seizoen neemt Herman afscheid als coördinator. “We zullen Herman ongetwijfeld nog vaak tegenkomen op ons mooie sportpark in welke rol dan ook. Herman, namens de vereniging, bedankt voor alle werkzaamheden voor het jeugdvoetbal bij vv Lemelerveld”, aldus de voetbalclub Lemelerveld.