zeepkistenrace terug van weggeweest

Als afsluiting van het seizoen houdt Stichting Jeugdsoos Wesepe dit jaar opnieuw een zeepkistenrace. Uit een enquête onder de jongeren bleek dat de hindernisloop van vorig jaar goed in de smaak viel, maar dat velen ook graag mee wilden doen aan een zeepkistenrace. Dat ze woord hebben gehouden blijkt uit de massale opgave; naar verwachting verschijnen er vrijdag 21 juni acht teams aan de start.

Ze zijn momenteel al flink aan het timmeren en verven en gaan binnenkort op zoek naar sponsoren. In deze tijden waarin de subsidiekraan steeds verder wordt dichtgedraaid is het sponsorgeld onmisbaar om volgend seizoen weer een mooi progamma aan te kunnen bieden. De zeepkistenrace vindt plaats op vrijdag 21 juni en de start is om 19:00 uur aan de Achterhoekstraat ter hoogte van de Brouwershof. Bij start/finish zijn ook het springkussen voor de jeugd en de ijskar te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.