Home / archiefcentraal / weghorst verbaasd na uitspraak wethouder

weghorst verbaasd na uitspraak wethouder

Arjan Weghorst, uitbater van Restaurant Tijenraan in Raalte, is stomverbaasd over de uitspraak van wethouder Gosse Hiemstra. De wethouder maakte [url=https://www.sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=42450]dinsdag[/url] bekend dat hij wil onderzoeken of hij een andere vorm van horeca-exploitatie in het nieuwe Tijenraan kan vestigen. Tegelijkertijd laat hij onderzoeken of het contract met de huidige uitbater beëindigd kan worden.

Arjan Weghorst moest de plannen van de wethouder van onze site vernemen. “Ik wil er nu ook niet te veel over zeggen. Ik heb geen zin in ruzie met de gemeente,” vertelt hij. “Ik ben wel heel blij met de reacties onder het artikel.”

Het zinsnede over de patat in het vorige artikel steekt Weghorst. “Ik verkoop gewoon waar vraag naar is. Ik heb ook genoeg gezonde dingen op de kaart staan, maar wie om 10.00 uur patat wil kan dat krijgen.”

De familie Weghorst zit al vele tientallen jaren op Restaurant Tijenraan, dit jaar 43 jaar. Arjan Weghorst liet woensdagmiddag weten in het bezit te zijn van een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.