volop gezelligheid op mooie zondag in luttenberg

Wie zondag niet in Luttenberg is geweest, heeft echt wat gemist. Het was er hartstikke leuk en bovendien was er enorm veel te beleven. Een bult kraampjes, veel koren en een berg vol historie. En dat alles in een dorp dat amper 2300 inwoners kent. Luttenberg bewees zondag weer eens groots te zijn.

Wie in ganzenpas door het dorp ging, trof straattheater, zang- en shantykoren, heel veel oude (stoom)machines, bijna antieke trekkers en kon ook nog eens kijken hoe dorsen er vroeger aan toe ging.

De autoliefhebber kon op het historisch festival ook nog eens zijn hart ophalen. Zie in de bijgevoegde fotoreportage de foto’s van die ontwapenende Kever of die schitterende oude MG. Als je als autoliefhebber een zeurende vrouw meebracht, die (te) snel langs de auto’s heen wilde dan kon je die kwijt op de braderie.

En de terrassen? Wij hoeven niet zoveel meer te vertellen hè?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.