volleybal op stoppelbeach

Na een overweldigend succesvol eerste jaar is er ook de komende Stöppelhaene een beachvolleybaltoernooi. Dat wordt gehouden op zaterdag 31 augustus. Vorig jaar was het toernooi binnen no-time vol, daarom zijn er dit jaar meer velden en kunnen er dus meer teams meedoen. Er is ook een jeugdtoernooi toegevoegd voor kinderen van 6 tot 16 jaar.

Ook zijn enkele leuke nieuwe aspecten toegevoegd. Wat te denken van een echte grill en barbecue hoek waar je overheerlijke zomerse gerechten kunt halen. Of de zomerse cocktails? Alle kleuren zijn vertegenwoordigd! Dit wil je toch niet missen?

DJ-Normen zal vanuit een echte lifeguard cabin de beachactiviteiten voorzien van zomerse beats. Met je voeten in het zand kun je hier losgaan op de beats van deze bekende Raalter DJ.

Wil je je tijdens de Stöppelhaene van je sportieve kant laten zien, samen met vrienden, kinderen uit de buurt of teamgenoten? Schrijf je dan snel in of laat dit doen door je ouders of trainer via staging2.stoppelhaene.nl/beachvolleybal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.