vindennl nieuwe hoofdsponsor eagles

Go Ahead Eagles is er nog voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden. Per direct siert de naam Vinden.nl de voorzijde van het shirt van de naar de eredivisie gepromoveerde voetbalclub. De bekende Nederlandse zoekmachine op internet sloot een éénjarige overeenkomst met Go Ahead Eagles.

‘Wij zijn als Go Ahead Eagles zeer content met deze nieuwe hoofdsponsor’, zegt scheidend voorzitter Edwin Mulder, die de contacten legde met de directie van de nieuwe hoofdsponsor. ‘Voor Go Ahead Eagles was het vinden van een nieuwe hoofdsponsor uiteraard een topprioriteit.’ Over het bedrag dat met de sponsordeal is gemoeid, doen beide partijen geen mededelingen.

Vinden.nl opereert net als Go Ahead Eagles vanuit een underdog positie. Vinden.nl is, na Google, de meest gebruikte zoekmachine van Nederland, met vier miljoen bezoekers per maand. Door een slimme en efficiënte organisatie, concurreert Vinden.nl vanuit haar kantoor in Nijverdal met succes met grote wereldwijde zoekmachines als Google,Yahoo en Bing.

‘Go Ahead Eagles zal dit seizoen ook vanuit de underdogrol en met verstandig, slim en efficiënt beleid, het nodige zelfvertrouwen en bluf, de strijd aan gaan in de eredivisie’, aldus Mulder. ‘Het spreekt dan ook voor zich dat club en hoofdsponsor op dezelfde golflengte zitten.’

Als hoofdsponsor van Go Ahead Eagles wil Vinden.nl haar naamsbekendheid verder vergroten. Ze steunt daarbij bewust de club in de underdog positie, met grote potentie voor de toekomst. Vinden.nl heeft er alle vertrouwen in dat Go Ahead Eagles een succesvol seizoen tegemoet gaat, met als belangrijkste doelstelling de handhaving in de eredivisie. Ook een stunt is niet uit te sluiten. Aan de steun van de hoofdsponsor zal het zeker niet liggen.

De in 1998 opgerichte Nederlandse zoekmachine maakt gebruik van een speciale meta search technologie, waardoor bezoekers met één zoekopdracht in meerdere zoekmachines tegelijk zoeken. Hierdoor wordt een groter deel van het internet doorzocht dan met andere zoekmachines het geval is. Het zoeksysteem van Vinden.nl genereert de meest optimale zoekresultaten door de resultaten van andere zoekmachines te combineren en te filteren. Naast het zoeken naar webpagina’s biedt Vinden.nl diverse andere zoekdiensten aan, zoals het zoeken naar auto’s, huizen en kleding.

Occasionsite AutoWereld.nl treedt tevens toe als hoofdsponsor. De website met het grootste aanbod in tweedehands auto’s, wil met de sponsoring van Go Ahead Eagles haar bereik vergroten en nieuwe klanten uit de autobranche aantrekken. Het logo van AutoWereld.nl komt op de voetbalbroek. Ook deze overeenkomst geldt voor één seizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.