vier optredens de stuwzangers in raalte

Het Shantykoor “De Stuwzangers” uit Vilsteren heeft vier keer opgetreden in Raalte tijdens “Goede maatjes met Raalte”. Er werd opgetreden op de Grote Markt, Bakkerij van de Most, de Haenehof en Bakkerij Jorink.

Het koor onder leiding van Flip Jonkman werd “gevolgd” door verschillende toehoorders. Er waren belangstellenden die alle vier de optredens hebben meegemaakt. Ook waren er toeschouwers uit Zwijndrecht en Amsterdam. Enkele mensen uit Brazilië, waren erg tevreden waren met de tweede CD van de Stuwzangers.

De Stuwzangers werden begeleid door drie accordeonisten, gitaar en drums. De Stuwzangers werden deze dag begeleid door twee dames van de organisatie. Zij werden door de voorzitter van de Stuwzangers Theo Ogink in het zonnetje gezet.

Kijk voor meer informatie over de Stuwzangers op staging2.destuwzangers.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.