videoclip bokkers opgenomen in luttenberg

De bijbehorende videoclip van het “Het Is Oe Moeder Niet” van Bökkers is grotendeels opgenomen in Luttenberg. “Het Is Oe Moeder Niet” is de tweede single van het album van Bökkers. Luttenberger Jantie van Breuken is figurant. Op de fiets met een krat bier en een geweer wordt hij achtervolgd door Dennis Kleinlangevelsloo, die in de clip politieagent speelt.

In de clip zijn veel kerkelijke elementen verwerkt. Of dit te maken heeft met het bestaan van het 175-jarig kerkdorp laten de artiesten vooralsnog in het midden. Wel is duidelijk dat de formatie dit jaar op de vrijdagavond van het Luttenbergsfeest zal spelen. Het feest dat ook geheel in het teken staat van 175-jarig kerkdorp Luttenberg.

Bökkers presenteerde afgelopen Hemelvaartsdag zijn cd “Morattamottamotta” met een show op Dauwpop, en een optreden bij Giel Beelen op 3FM. Ook is Bökkers deze zomer onder andere te zien op grote festivals als de TT Nacht in Assen en de Zwarte Cross.

“Het Is Oe Moeder Niet” is vanaf 19 juni beschikbaar op iTunes en Spotify. Zie ook Parel van Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.