van velzen en fortunate sons naar stoppelhaene

De volgende artiesten die het hoofdpodium betreden zijn de mannen van de weergaloze Creedence Clearwater Revival (C.C.R.) coverband: The Fortunate Sons. Deze groep weet als geen ander met hun “Tribute to C.C.R.” de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70 weer tot leven te wekken. ’s Avonds komen ook alle boerenrockliefhebbers aan hun trekken met optredens van Bökkers en Mooi Wark. Hou je meer van wat stevigere beats? Dan kun je terecht in de Feestfabriek bij de Bassjackers. Fans van het Nederlandstalige lied zijn welkom in de Sallandse Herberg bij de beste Nederlandstalige coverband van het moment: ‘Hou van Holland LIVE’.

Zaterdagmiddag kun je met het hele gezin op ’t Stöppelbeach onder het genot van een drankje heerlijk genieten in de zon van DJ Normen bij het beachvolleybaltoernooi en de bigband Cool 24 uit Raalte op ‘t Stöppelveld.

In de avond maakt deze vrolijke en swingende bigband plaats voor Van Velzen. Met dertien succesvolle singles, veel grote en kleine prijzen en een gloednieuw studioalbum, weet deze altijd improviserende artiest als geen ander hoe hij zijn publiek in beweging krijgt.

Gegarandeerd feest wordt het ook met de al 25 jaar succesvolle studentenband: de Hermes House Band. In de Herberg gaat het gas erop met Lijn 7. Dat ieder optreden van deze band gelijk staat aan een bruisend feest hebben de bezoekers van Stöppelhaene de laatste jaren al meerdere malen ondervonden.

Het begint al bijna op een traditie te lijken: Vijf dagen feest afsluiten met een oerend hard concert van Normaal. Samen met de coverband Manilla zorgen de Achterhoekse rockers ervoor dat de laatste dag van het Sallandse Oogstfeest een waar spektakel wordt. Alle muzikale optredens op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september zijn gratis te bezoeken.

Alleen voor het muziekprogramma op donderdag 29 augustus met Bløf, Guus Meeuwis, Kensington, Don Diablo, 30EUROLIVE, Ronnie Ruysdael en DJ D-lirious zijn entreekaarten nodig. Kaarten voor volwassenen kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de avondkassa.

Voor kinderen tot en met 14 jaar kost een kaartje 10 euro in de voorverkoop en 15 aan de avondkassa. Kaarten zijn te koop via deze link, alle Primera winkels in Nederland en bij Schulten Lederwaren in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.