van hettema en kruisdijk nemen afscheid van flair

De zussen waren al 27 jaar het gezicht van de succesvolle boetiek, maar zijn toe aan een nieuwe uitdaging en invulling van hun leven. Anja van Hettema, de oudste van de twee eigenaren, licht toe: “Na ruim een kwart eeuw onze ziel en zaligheid te hebben gegeven aan Flair Fashion, is voor ons de tijd rijp om nieuwe wegen in te slaan. We zijn trots op wat we samen hebben neergezet en kijken met enorm veel plezier terug op ons leven met Flair. We zijn onze klanten dankbaar dat ze ons al die jaren trouw zijn gebleven.”

Flair Fashion wordt overgenomen door de eveneens uit Raalte afkomstige Esther Hietberg. Anja van Hettema: “We wisten al langer dat Esther veel belangstelling had om een winkel als Flair Fashion te beginnen. We zijn blij dat we in haar een goede en modebewuste opvolgster hebben gevonden, die barst van de ideeën. Zo zal Esther onder andere twee nieuwe merken introduceren, die perfect aansluiten bij onze bestaande labels.”

Linda Kruisdijk: “Daarnaast zijn we ontzettend blij dat onze steun en toeverlaat, Angela Rikkerink, haar werkzaamheden bij Flair Fashion kan voortzetten en een vertrouwd gezicht blijft voor de winkel.”

De winkel gaat na 1 juli op maandagen dicht. “Veel van deze maandagen zullen worden ingevuld om Flair up-to-date te houden naar de nieuwste modetrends,” stelt Esther Hietberg. “We zullen daarom deze dagen op modebeurzen aanwezig zijn en daarnaast zal er veel tijd aan de inkoop worden besteed.”

Op 24 augustus presenteert Flair de nieuwe collectie.

Aanstaande vrijdag staat de winkel volledig in het teken van het afscheid van Anja en Linda. Wie de dames even gedag wil zeggen, kan bij Flair terecht voor een hapje en een drankje. Vervolgens is Flair Fashion dan op zaterdag gesloten, waarna de deuren op 2 juli weer geopend worden voor het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.