Home / archiefcentraal / update 3 gewonden bij bedrijfsfeest wagenmans

update 3 gewonden bij bedrijfsfeest wagenmans

Een personeelsfeest van Wagenmans Wonen uit Lemelerveld zou maandag 10 juni uitgelopen zijn op een drama. In het Drentse Smilde raakte een tuk-tuk met daarin zeven personeelsleden van de weg en belandde via een boom in de sloot. Hierbij zouden drie mensen gewond zijn geraakt, waarvan een ernstig. Dit meldt de lokale website Sukerbiet.nl.

Bij de rest van de personeelsleden zou de schrik er goed inzitten. Er zou onder andere een traumahelikopter zijn ingezet om medische hulp te verlenen. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Update: een van de gewonde personeelsleden is Bas Wagenmans, mede-eigenaar van Wagenmans Wonen. Dit meldt Joris Wagenmans aan RTV-Oost. Hij is gisteravond geopereerd aan zijn been en is nu stabiel. De andere twee personeelsleden die gewond zijn geraakt bij het ongeluk mochten gisteravond het ziekenhuis verlaten.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.