twintigste keer zwaanenfestival

Het Zwaanenfestival bestaat dit jaar twintig jaar en daarom pakken ze die dag uit. Het wordt een XXL versie van het festival op 29 juni. ’s Middags om 14.00 uur begint het feest en wordt het Kerkstraat gedeelte voor Hotel de Zwaan omgetoverd tot Petit Montmartre met terrasjes, een schilder, fotograaf, straattheater, suikerspinnen, een draaimolen en optredens van TismawajewendBand.

Tijdens het avondfeest zal speciaal voor dit jaar, The Pianohouse niet ontbreken. Zij zullen niet de enige muziekmakers zijn van de avond, die om 21.00 uur start.

Speciaal voor het twintigjarig bestaan wordt de bandbus ingericht tot “TismawajewendBand” museum. Allerlei foto’s, krantenknipsels, filmpjes, attributen en het complete assortiment watiseraandehandKranten zullen de hele dag te bezichtigen zijn. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.