twee meesters van de schutse met pensioen

De meesters Hans Groeneveld en Henk Hoop nemen op 2 juli aanstaande afscheid van “hun school”: Christelijke basisschool De Schutse in Raalte. De heren hebben hier respectievelijk 40 en 37 jaar met veel plezier gewerkt.

Per juni is Hans Groeneveld met pensioen gegaan. Hij heeft het grootste gedeelte van het schooljaar op Schutse / Oostenwind nog afgemaakt. Hij gaf het afgelopen jaar vooral les aan een groep 6 en 7. Binnenkort gaat ook Henk Hoop met pensioen. Hij stond het afgelopen jaar vooral voor de klas in groep 8.

Interim-directeur Taco Houkema kijkt met een goed gevoel terug op het afgelopen jaar. “De heren hebben zich vol overgave ingezet voor de school. Ik ben ze dankbaar voor hun werk. Zij zullen samen met Mariska Geerlings de boeken ingaan als de laatste Schutse leerkrachten.” Na dit schooljaar gaat de school als geheel namelijk Oostenwind heten. Jolanda van Vilsteren is vanaf dat moment directeur. De ouders van de leerlingen zijn allemaal akkoord gegaan met het nieuwe onderwijsconcept, dat momenteel groeit en bloeit.

Oud leerlingen en ouders of andere mensen die de betrokken mensen kennen en ze een hand willen komen schudden, zijn hiervoor van harte uitgenodigd op dinsdagmiddag 2 juli van 14.15 tot 15.30 uur aan de Monumentstraat 60 in Raalte. Overdag is er een theatergezelschap actief als blijk van waardering voor de pensionarissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.