tuin versieren voor stoppelhaene

Maar het gaat natuurlijk om het plezier. En dat hoeft niet veel te kosten. Het levert veel gezelligheid op in de voorbereiding en met Stöppelhaene. De lol begint al bij het bedenken van een onderwerp. Van een agrarische inslag tot een verwijzing naar de Sallandse actualiteit, het kan allemaal.

Dan komen de nog gezelliger avonden van de uitvoering. Hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Je kunt het zo groot maken als je wilt. Met een aantal schoven, een flinke plaat hout, houtlijm en een paar zakjes zaad kom je al heel ver.

Voor meer informatie kun je op zaterdag 29 juni terecht op de zomerbraderie in Raalte, waar mensen van de Stöppelhaene-commissie verlichting en versiering te vindenzijn. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn ze aanwezig. Als je niet kunt wachten tot dan, kan je alvast contact op met Cees Bouman, via 06-19280180 of kijken op staging2.stoppelhaene.nl/activiteiten/straat-gevelversiering/ .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.