top heino routes in wandelnetwerk salland

Twee TOP-Heino routes zijn opgenomen in het 700 kilometer lange wandelnetwerk Salland. Dit netwerk sluit ook aan op landelijke routes en netwerken. Enige tijd geleden hebben Tonny Keizer, Johanna Vos en Carla Hoge namens Plaatselijk Belang Heino twee TOP-wandelroutes uitgezet. Het hele netwerk wordt in het weekend van 21 tot 23 juni geopend.

De opname van de beide TOP-Heino-routes in het Wandelnetwerk Salland betekent een impuls voor de recreatie en het toerisme in Heino en in deze streek. p de palen die er al stonden voor de TOP-routes zijn inmiddels diverse andere pijlen en symbolen te zien.

De start van de routes is aan de Paalweg, aan de voet van de Rooms-Katholieke Kerk. Van beide routes zijn foto’s gemaakt met typische lente-taferelen. Naast het vele heldere groen van bomen, struiken en gras, zijn er ook nesten, eieren en pasgeboren dieren te zien. Van de foto’s is een foto-video gemaakt die te zien is op: [youtube url="http://staging2.youtube.com/watch?v=b1JSJrOk6LM"]

Routebeschrijvingen weergegeven in boekjes, met foto’s en omschrijvingen van de bezienswaardigheden onderweg, zijn voor 2,50 euro te koop bij de Bruna en de Smulbaai, kasteel ’t Nijenhuis en Rustpunt Overkempe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.