toertocht classic en cabrio

De start van de eerste etappe is om 10.00 uur bij Bistro De Oale Ste te Nijverdal. Na een route langs bezienswaardigheden zal er onderweg gelucht worden. Vervolgens rijden de deelnemers de tweede etappe. De finish is rond 16.30 uur bij De Oale Ste, gevolgd door de prijsuitreiking.

Omdat ook de beroemde plaats Hummelo wordt aangedaan, is het motto dit jaar oerend hard. De Ronde Tafel is een serviceclub van jonge ondernemers en organiseert de Classic & Cabrio rit om geld in te zamelen voor een goed doel.

Om de toertocht te rijden is geen ervaring vereist. De route zal via het eenvoudige bol-pijl systeem worden gereden. Bij de start wordt een routeboek uitgereikt, met daarin een aantal foto’s van objecten onderweg, die gezocht moeten worden.

Het inschrijfgeld voor deze Classic & Cabrio rit bedraagt vijfennegentig euro per twee personen. Dit is inclusief koffie en wat lekkers bij de start en een lunch onderweg. Inschrijven kan via de site staging2.classic-cabriorit.nl . Voor meer informatie kun je terecht bij Ewald Aaltink, die telefonisch te bereiken is op 0548-620320. Je kunt hem ook mailen via info@autoaaltink.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.