tien procent van veld eagles verkocht

Al tien procent van de grasmat in de Adelaarshorst is ‘verkocht’. Dat komt neer op 650 vierkante meter. De supporters van Go Ahead Eagles doen er alles aan om te voorkomen dat hun club vanaf volgend seizoen op kunstgras speelt in de Adelaarshorst. Met de actie ‘Middenstip’ wordt geld ingezameld voor veldverwarming, zodat er volgend jaar op ‘echt gras’ gespeeld kan worden. De supportersvereniging gaat de opbrengst verdubbelen.

Supporters kunnen een stukje van het veld sponsoren en zich op deze manier een jaar lang mede-eigenaar van het veld noemen. Iedereen die een deel van het veld ‘koopt’, krijgt een vermelding op het speciale bord ‘Pitch Owners’, dat een mooie plek in het stadion zal krijgen. Voor 10 euro adopteer je een vierkante meter.

Iedere deelnemer doet met zijn gekochte vierkante meters automatisch mee aan een verloting met mooie prijzen. De middenstip die na de wedstrijd tegen Volendam werd meegenomen, wordt op de Open Dag per opbod verkocht aan de hoogste bieder en vervolgens teruggeplaatst in het veld. Deze persoon is dan een jaar lang de ‘eigenaar’ van de middenstip.

Meer informatie over de actie vind je op staging2.sv-gae.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.