tien jaar roja nomineer uw favoriete bedrijven

Het is komende Stöppelhaene al voor de tiende keer dat de Raalter Onderneming van het jaar (ROJA) gekozen wordt. Wat tien jaar geleden begon als een bescheiden onderdeel van Stöppelhaene is uitgegroeid tot een belangrijk economisch aspect van het Sallands oogstfeest. De winnaars staan een jaar lang in het zonnetje en de uitreiking is een gezellige netwerkbijeenkomst. ROJA is een initiatief van Stöppelhaene, in samenwerking met de gemeente Raalte. Wethouder Jacques van Loevezijn: “Er zijn veel bedrijven die in aanmerking komen voor de ROJA 2013 en als wethouder Economische Zaken roep ik dan ook iedereen op zo veel mogelijk bedrijven te nomineren. Ik heb zeer veel waardering voor onze lokale ondernemers, die over een hoge mate van doorzettingsvermogen en saamhorigheidgevoel beschikken. Dat zorgt voor een positieve uitstraling en dat stimuleert elkaar om deze moeilijke economische periode door te komen”.

Alle in de gemeente Raalte gevestigde bedrijven kunnen meedingen naar de titel ROJA 2013. Om voor die titel in aanmerking te komen, wordt door de juryleden gelet op in het oog springende economische en bedrijfsmatige prestaties, maar ook op thema’s als innovatief vermogen, bijzondere maatschappelijk of sociale betrokkenheid, innovatieve ontwikkelingen, milieubewustzijn, grote klantgerichtheid en het vergroten van de naamsbekendheid van gemeente en streek. De aangemelde bedrijven worden daarbij ingedeeld in de volgende drie categorieën:

 Detailhandel en Horeca

 Handel, Industrie en Dienstverlening

 Agrarische bedrijven

Een deskundige jury, onder leiding van notaris mr. M.M.M. Oors, gaat de aangemelde bedrijven beoordelen. Dat leidt in elke categorie tot drie genomineerde bedrijven. Die krijgen allemaal bezoek van de jury, waarna de winnaar geselecteerd wordt. Daarna selecteert de jury per categorie één onderneming die wordt uitgeroepen tot Raalter Onderneming van het Jaar 2013. De uitreiking van deze eervolle onderscheidingen vindt plaats op vrijdag 30 augustus tijdens een geanimeerde en door ondernemers druk bezochte ondernemersmiddag vanaf 16.30 uur in de Sallandse Herberg op het Stöppelveld.

Kent u ondernemingen binnen de gemeente Raalte die volgens u in aanmerking komen voor de eretitel Onderneming van het Jaar? Twijfel dan niet en meld deze ondernemingen vóór 1 juli a.s. aan. Dit kan via het digitale formulier op staging2.stoppelhaene.nl/roja of door een mail te sturen naar roja@stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.