the opposites en wildstylez naar welle village

The Opposites en Wildstylez komen op zaterdag 14 september naar Welle Village At The Park. Het festival vond voor het eerst plaats in 2011 en groeide vorig jaar naar ruim 4000 bezoekers. Waar vorig jaar het festival in het teken stond van “The End of Summer”, is dit jaar het thema “Eclectic Carnaval”.

The Opposites heeft een nieuw album “Slapeloze Nachten” uit en daarop staan onder andere de hits Hey DJ, Sukkel voor de Liefde (feat. Mr Probz) en Thunder (feat. Yellow Claw). De mega dikke hit Year of Summer is afkomstig van Wildstylez. Zij maakten eigenhandig de dance stroming Hardstyle algemeen geaccepteerd.

De voorverkoop begint aanstaande zaterdag 15 juni om 10.00 uur met een Early Bird actie. Tickets kosten tot 22 juni slechts 10 euro, daarna gaat het reguliere tarief van 15 euro in. Zie de website voor meer info over de line-up, voorverkoop en ticketprijzen staging2.wellevillage.com Welle Village op Facebook: facebook.com/WelleVillageAtThePark en op Twitter: @WelleVillageATP.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.