tennissende broeklandse dames kunnen breien

Wie Broekland de komende week bezoekt, moet absoluut even goed kijken naar de straatverlichting in het dorp. Niet dat de verlichting zelf zo enorm boeiend is, maar de palen waar op de lantaarns staan zijn ‘slachtoffer’ geworden van wildbreiers.

De dames van de tennisvereniging in Broekland hebben de afgelopen weken flink de handen uit de mouwen gestoken. Naast het wekelijkse potje tennis zijn ze erg druk geweest met breien. Met als doel de lantaarnpalen op het Bouwhuisplein te versieren.

Het Bouwhuisplein staat de komende week centraal in het kader van alle activiteiten rondom 100 jaar Broekland, ook de feesttent staat er. Het resultaat van de tennisdames mag er zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.