ten hag per direct naar bayern munchen

Hij wordt bij de Champions League-winnaar verantwoordelijk voor het elftal onder de 23 jaar en zal onder supervisie van Matthias Sammer medeverantwoordelijk zijn voor de invoering van de spelfilosofie in de voetbalacademie van FC Bayern München.

Go Ahead Eagles ziet Erik ten Hag met grote tegenzin vertrekken maar gunt hem tegelijkertijd de overstap naar de Europese topclub. Bovenal overheerst de dankbaarheid voor de prestatie die Ten Hag tijdens zijn 1-jarige dienstverband bij Go Ahead Eagles heeft geleverd, welke heeft uitgemond in de promotie van de club naar de Eredivisie na 17 jaar tijd.

Naast deze sportieve prestatie van het eerste elftal heeft Erik ten Hag een aanzienlijke professionaliteitsslag binnen het voetbalbedrijf doorgevoerd, waarvan de club nog lang profijt hoopt te hebben.

Erik ten Hag: “Go Ahead Eagles heeft mij de kans gegeven om de eindverantwoordelijkheid te dragen. Mede dankzij een goede samenwerking tussen management, technische en medische staf is veel inzet en energie beloond geworden met promotie naar de Eredivisie. Vanaf deze plaats wil ik de supporters bedanken voor de steun in het afgelopen seizoen. Ik ben verheugd dat Go Ahead Eagles en de stad Deventer weer beschikken over Eredivsie voetbal. Ik vervolg mijn trainerscarrière bij FC Bayern München maar zal de club en de warmte van de organisatie nooit vergeten .”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.