teije ten den jaar langer bij eagles

Go Ahead Eagles heeft het contract met Teije ten Den met één seizoen verlengd. Daarnaast is in de overeenkomst van de 20-jarige aanvaller een optie opgenomen voor nog een contractjaar.

Haarlenaar Ten Den kwam vorige zomer over van Rohda Raalte. Tot een debuut in het profvoetbal kwam het vorig seizoen nog niet voor de aanvaller, wel speelde Ten Den veelvuldig mee in het zogenoemde ‘schaduwelftal’ van de Deventenaren.

“Met Go Ahead Eagles de Eredivisie in: mooier kan het niet”, zegt Ten Den. “Ik ben erg blij met deze kans en het vertrouwen dat Go Ahead Eagles in mij heeft. Nu heb ik de mogelijkheid om door te groeien en hopelijk speelminuten te maken in de Eredivisie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.