teenage party en memories summer edition in dll

In De Leeren Lampe wordt vrijdagavond 21 juni een Teenage Party gehouden en op zaterdagavond staat het concept Memories Summer Edition op het programma.

De laatste Teenage Party van het discoseizoen staat op het programma. Het wordt een speciale editie. Allround DJ Geert Bergers neemt een Led DJ Booth met videowall mee. De Teenage Party is gericht op stappers tussen de twaalf en vijftien jaar. Zij kunnen rekenen op een avond dansmuziek. De Teenage Party vindt plaats in de Music Factory en duurt van 21.00 uur tot 00.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. De volgende Teenage Party in het nieuwe seizoen staat gepland op vrijdag 20 september.

De Memories Summer Edition wordt gehouden op zaterdagavond 22 juni. Strijder Systeem, Blasterjaxx en Kid de Luca zullen hier aanwezig zijn. Strijder Systeem, oftewel Sjaak, is een Marokkaanse Rapper uit Amsterdam-Oost die straatraps maakt en samenwerkte met The Opposites en The Partysquad. Blasterjaxx zijn present om de speakers te laten weten wie de baas is. Met releases op Musical Freedom (Tiësto), Dirty Dutch Recordings (Chuckie), Mixmash (Laidback luke) en Universal Recordings zijn ze op weg steeds bekender te worden.

Kid de Luca is een jonge dj en house producer uit Nederland en is onderdeel van het nieuwe house label Entraxx Records. Hij heeft een grote liefde voor muziek en is afgestudeerd aan de popacademie. Dj Jerome is een allround dj en entertainer. Zijn draaistijl is erg breed. In de zomer en winter is hij ook regelmatig in het buitenland te vinden. In 2010/2011 scoorde hij een hit met de Lawineboys met “Sex met die kale”. Deze plaat stond genoteerd in diverse hitlijsten en haalde op YouTube meer dan 2.000.000 views.

De deuren van De Leeren Lampe gaan voortaan om 23.00 uur open in plaats van 22.30 uur. Ook de bustijden zijn aangepast. Kijk voor het actuele overzicht van het busvervoer op staging2.deleerenlampe.nl . Reserveren voor het busvervoer is verplicht, dit kan ook via de website, tot zaterdagavond 21.30 uur.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl . De Leeren Lampe is op zaterdagavond geopend tot 3.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.