survivalrun en mountainbikeroute in broekland

“Broekland in beweging” wordt gehouden op woensdag 19 juni. Deze survivalrun wordt gehouden om het 100-jarig bestaan van Broekland te vieren.

De survivalrun is drie en zes kilometer lang. Ook is er een mountainbikeroute over negen kilometer van het Boekelo parcours in de Broeklandse bossen. Ook is er een wielrenroute van veertig kilometer over de Holterberg. Iedereen kan meedoen aan deze onderdelen.

De route van de paarden is uitsluitend bedoeld voor Broeklandse deelname. Overige opgaven zullen niet geaccepteerd worden voor deelname.

De start en finish zal zijn op het Bouwhuisplein in Broekland, waar inschrijving plaatsvindt in de tent. Voor de Survivalrun van drie kilometer inschrijven kun je je inschrijven vanaf 17.00 uur en de start van de run is om 18.00 uur. De kosten zijn 3 euro. Voor de Survivalrun van zes kilometer kan inschrijven vanaf 17.30 uur en de start van de run is om 18.30 uur. De kosten zijn 5 euro. Voor de mountainbike route van negen kilometer kun je je inschrijven vanaf 18.15 uur en de route start om 19.00 uur. De kosten zijn 5 euro. Voor de veertig kilometer wielrennen de Holterberg kun je je inschrijven via ben.maatman@home.nl . De start is om 18.45 uur en de kosten zijn 3 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.