succesvol verenigingsconcours heemruiters

Het jaarlijkse outdoorconcours van de Heemruiters in Mariënheem vond plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni. De overwinning in de hoogste dressuurklasse, klasse ZZ-licht, ging naar Annelien Lenters met Uviero met 69.71 procent. Annelies was ook de beste dressuurcombinatie van het middagprogramma. De overwinning in de zwaarste springrubriek ging naar Michel Priemis met Zucces.

Op zaterdag vonden de ponyrubrieken plaats. Dit was een koude, maar geslaagde wedstrijddag met ruim 300 starts. Susanne Zaalberg, amazone van de Heemruiters, won met haar pony Cindy de derde prijs in het C-B springen. Heemruiter Romy van der Veen won met haar pony Fjury de C L2 dressuur.

Op zondag was het de beurt aan de paardencombinaties. Er vonden ruim 460 starts plaats. De overwinning in het B springen ging met een score van 90 stijlpunten naar Sanne Gerritsen met Doldoer. Sharon Beusink won in deze rubriek de achtste prijs. De Heemruiters kunnen terugkijken op een succesvol concours dankzij de hulp van vele vrijwilligers.

Meer foto’s op: staging2.johanwolff.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.