succesvol clubtoernooi atc wijhe

Afgelopen week heeft tennisvereniging ATC Wijhe weer het jaarlijkse Telstar-clubtoernooi gehouden. Hieraan deden dit jaar ruim 50 leden mee, waaronder 25 jeugdleden. Onder de deelnemers waren dit jaar ook een groot aantal nieuwe leden, die pas sinds de ledenwerfactie in april lid zijn geworden. In totaal werden circa zeventig wedstrijden gespeeld, waardoor het elke avond en in het weekend gezellig druk was op het tennispark.

Aan het einde van het toernooi werden niet alleen de prijzen van het clubtoernooi uitgereikt. Uit handen van de jeugdcommissie ontving Bram Kemper de sportiviteitsbeker. Deze wisselbeker wordt jaarlijks uitgereikt voor onder andere inzet, deelname aan activiteiten en sportief gedrag op en buiten de tennisbaan.

Winnaars van het clubtoernooi:

Jeugd gemengd tot 12 jaar: Twan Hondelink

Jongens tot 12 jaar: Tijn Liefers

Meisjes tot 12 jaar: Birte Jansen

Jongens tot 16 jaar: Cas Bijsterbosch

Meisjes tot 18 jaar: Els Bijsterbosch

Heren Enkel A senioren: Erwin Kroezen

Heren Enkel B senioren: Gerard Hogeboom

Dames Enkel senioren: José Derksen

Gemengd Dubbel senioren: Maarten Kinds/Truus Busser

Dames Dubbel senioren: Wendy Schuiling/Marianne Winkes-Moonen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.