sportieve dag voor jeugdleden ttv heino

Voor jeugdleden van de tafeltennis vereniging in Heino werd zaterdag 15 juni een sportieve dag georganiseerd. Vanwege het veertigjarig bestaan worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Dit keer was het de beurt aan de jeugd.

Twee weken geleden waren er al zestien jongens en meisjes een weekend op kamp in Vilsteren. Dit kamp werd voor het eerst in ruim twintig jaar weer georganiseerd. De jeugdcommissie gaf aan deze traditie weer op de pakken.

De dag begon 15 juni met een laddercompetitie. Dit is een jaarlijks terugkerende competitie bij de senioren waar nu de jeugd mee kennis maakte. Het als doel aan de top van de ladder te eindigen, daagden de veertien jeugdleden elkaar uit. Er waren verschillende klassen om iedereen een eerlijke kans te geven. Zo hadden bijvoorbeeld de spelers uit de eerste klasse zeventien punten nodig tegen spelers uit de vierde klasse, in plaats van de gebruikelijke elf om een set te winnen. Boven aan de ladder eindigde Liam de Jong, gevolgd door Roy van der Burg en Tijmen Prins.

Na de lunch had de organisatie zes aparte tafeltennis vormen in petto. Van de spelen met mini batjes en een grote bal, tot een hoger net.

In het kader van het veertigjarig jubileum vinden er dit jaar nog meer activiteiten plaats bij TTV Heino. Zo is er op 6 en 7 september een tafeltennis marathon, waarvoor de inschrijving geopend is. Voor leden en niet-leden is er op zaterdag 2 november een groot toernooi. Hierbij is er ‘s middags een ouder – kind dubbeltoernooi. ’s Avonds zullen leden en niet-leden samen strijden voor de prijzen tijdens een dubbeltoernooi voor volwassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.