speelbult st bernadetteschool geopend

St. Bernadette school heeft op maandag 24 juni 2013 de speelbult feestelijk geopend.

De St. Bernadette school is een opleidingsschool. Hierbinnen vormen de stagiaires van de Katholieke Pabo Zwolle een leergroep. Zij hebben een onderzoeksvraag vanuit de school beantwoord.

Dit jaar kreeg de stageleergroep de vraag hoe het buitenspelen geoptimaliseerd kon worden. Aan de hand van enquêtes onder de leerlingen en leerkrachten heeft de stageleergroep de wensen geïnventariseerd. Daaruit bleek dat iedereen eigenlijk wel tevreden was. Vanuit dat punt heeft de stageleergroep gekeken wat een verrijking voor het schoolplein kon zijn.

Samen in overleg met de directrice en de begeleider in de school zijn verschillende ideeën besproken. In overleg met het team is uiteindelijk de speelbult als idee gekozen. Voor het uitvoeren voor dit idee zijn Erik Slinkman en Rob Ruiter benaderd tot verdere uitwerking van het idee. Mede dankzij hun en de hulp van vele vrijwilligers, is de speelbult geworden zoals het nu is. In een tijdsbestek van vijf zaterdagen en verschillende avonden is de speelbult gerealiseerd. De speelbult zorgt voor een verrijking omdat alle groepen er gebruik van kunnen maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.